Patiënt Empowerment opleidingsevent

Donderdag 27 april – Stadion van KRC Genk

Deze keer draait het volledig rond het geluk van patiënten. Hoe kunnen wij als zorgverleners bijdragen aan hun positief zelfbeeld zodat ze grip krijgen op hun situatie?

Naar goede traditie hebben we weer een geweldige locatie voor jullie in petto: het stadion van KRC Genk. We hebben ook enkele rasechte sfeermakers enthousiast gekregen om de opleidingsdag feestelijk te begeleiden: verwacht je aan wat Altrio-beats van DJ Patje Krimson en Sven Ornelis!

altrio beeld studenten

We schotelen je drie topsprekers voor die hun kennis komen delen over patiënt empowerment. Verder gaan we lijf en leden losgooien met een gezamenlijke workshop Haka, oefen je ‘warface’ dus al in de spiegel. Onze Jochem Martens – CEO van Altrio – geeft je ook een blik op de visie van onze organisatie en hij wordt daarbij geflankeerd door de wijze woorden van Erik Gerits – algemeen directeur van KRC Genk.

Was je er al bij op ons eerste opleidingsevent in de Carré? Dan weet je dat we een unieke dag voor jou in petto hebben! Wordt dit je eerste keer? Welkom, we hebben je er graag bij! Schrijf je snel in via het formulier en leg je plek vast. Het aantal plaatsen voor dit event is beperkt!

Dit opleidingsevent telt mee voor in totaal 5 opleidingsuren. We steken heel veel energie in het organiseren van onze unieke events. Eens ingeschreven, verwachten we dan ook dat je op tijd komt en de hele dag aanwezig bent op dit event.

Drie experts met een unieke blik

Altrio organiseert deze dag vertrekkende van de drie pijlers van ‘evidence-based practice’. Zo komt dr. An Ravelighien (zorgethica) uitleg geven over de wetenschappelijke evidentie van patiënt empowerment. Verder zetten we in op het belang van klinische ervaring in de toepassing ervan dankzij de getuigenis van Krista Bracke. Tot slot brengt hospitality expert Vincent Vermeulen ons tips over hoe we patiëntenvoorkeuren waar kunnen maken en hoe gastvrijheid de zorg kan helpen.

Dagprogramma

13u30 Onthaal
14u15 Intro & visie op patiëntparticipatie – Jochem Martens, CEO Altrio
14u45 Hoe patiënten zorgverleners kunnen inspireren – Krista Bracke
15u30 Pauze
15u45 Persoonsgerichte zorg – dr. An Ravelighien
16u30 KPMG infosessie
17u00 Pauze
17u30 HAKA workshop
18u00 Hospitality toegespitst op de zorg – Vincent Vermeulen
19u00 Receptie en walking dinner
21u00 DJ sets Sven Ornelis, Pat Krimson, Niels Verdonck

Yes, ik wil me inschrijven!