De best mogelijke thuisverpleging voor jou als patiënt

En dat door steeds hetzelfde gekend gezicht. We maken het niet moeilijker dan het is en nemen graag de tijd voor jouw zorg én voor extra taken. Daarbij zijn we permanent beschikbaar – ook ’s nachts – en staan we steeds in verbinding met je huisarts en eventueel je ziekenhuis. Je kan gerust zijn.

hart icoon

Veelgevraagd

Bij het kiezen van een thuisverplegingsdienst die écht bij jou past, heb je ongetwijfeld een hoop vragen. Hieronder doen we een poging om de meest gestelde alvast te beantwoorden. Blijven sommige onbeantwoord? Geef een seintje en we helpen je met de glimlach verder.

Wat doet Altrio?

Altrio functioneert als één grote thuisverplegingsdienst waar we geloven in de autonomie van zelfstandige verpleegkundigen. We zijn dus geen tarificatiedienst die enkel tarificatie doet, maar we vormen echt één familie.

Hoe contacteer ik Altrio?

Dat is ook makkelijk. Even bellen of e-mailen en we zoeken meteen naar oplossingen voor jouw zorgvraag. Altrio heeft zelfstandige thuisverpleegkundigen over heel Vlaanderen, dus ook in jouw buurt.

Onze contactgegevens

Met wie kom ik in contact?

We werken per patiënt met een vast team van thuisverpleegkundigen en een regiocoach, die zorgt voor coördinatie. Dat team houden we bewust klein, om een kwaliteitsvolle, gepersonaliseerde zorg aan te kunnen bieden.

In welke regio werkt Altrio?

We zijn actief in heel Vlaanderen. Of je nu zorg nodig hebt in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Limburg of Vlaams-Brabant: onze verpleegkundigen staan overal paraat.

Waar en wanneer?

We komen waar en wanneer het voor jou nodig is. Zowel bij je thuis als elders. Indien nodig komen we meerdere keren per dag. We spreken altijd duidelijk op voorhand af rond hoe laat je ons mag verwachten. Altijd in samenspraak met jou.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Regisseurs van zorg

Onze warme zorgorganisatie is volledig opgebouwd in functie van optimale zorg voor de patiënt.
Daarom bieden we:

pijl icoon

Zorg op maat

Met expertise in alle takken van de verpleegkunde zijn we klaar voor al jouw zorgvragen, aangevuld door regiocoaches voor sturing, opvolging, kwaliteitscontrole en overleg.

pijl icoon

24/7 dienstverlening

We begrijpen maar al te goed dat sommige zorgen geen rekening met kantooruren houden. Daarom zijn we de klok rond beschikbaar, ook ’s nachts.

pijl icoon

Een lokale aanwezigheid

Met duizenden zelfstandige verpleegkundigen over heel Vlaanderen zijn we altijd dichtbij.

pijl icoon

Een vast team verpleegkundigen

Om zorg met een gezicht aan te kunnen bieden, houden we onze teams bewust klein. Steeds dezelfde verpleegkundigen per patiënt, die dankzij het persoonlijk contact en doorgedreven dossierkennis zorg op maat kunnen bieden.

pijl icoon

Een garantie op kwaliteitsvolle zorg

Elke zelfstandige verpleegkundige van Altrio krijgt regelmatig bijscholingen. Om up-to-date te blijven met alle innovaties in de medische sector, bestaande vaardigheden aan te scherpen of nieuwe handelingen bij te leren.

zorg

EEN MODERNE AANPAK VAN THUISVERPLEGING

Altrio verenigt zelfstandige verpleegkundigen in één onafhankelijke Vlaamse organisatie. Wij verzorgen mensen en ontzorgen zorgverleners. Met een duidelijke structuur en een warme filosofie waarover is nagedacht.

onafhankelijk

TRANSPARANT

We zijn er voor iedereen die handelt in het belang van de patiënt. Eerlijk en rechtdoorzee.

verbindend

VERBINDEND

Wij zijn een familie. Zelfstandige verpleegkundigen met de wil om elke dag beter te doen. Beter te maken.

optimist

POSITIEF

Ons vak nemen we bloedserieus. Maar een vleugje humor maakt een levensgroot verschil.

onafhankelijk

ONAFHANKELIJK

Concurrentie hebben we niet. Enkel collega’s. We werken met iedereen die het welzijn van de patiënt vooropstelt.

Altrio in cijfers

Onze zorgfamilie blijft groeien. En da’s belangrijk om voor elke patiënt een vaste routine
met vertrouwde gezichten te kunnen bieden, die de klok rond bereikbaar zijn.

Verpleegkundigen

Patiënten

Gemeenten

ONS WOORD ALLEEN IS NIET GENOEG?

José, Mariette en Rudy zijn maar enkele van de duizenden patiënten die elke dag vertrouwen op Altrio Thuisverpleging. We koesteren hun verhalen, die tonen waarom onze verpleegkundigen elke dag zorgen voor zorg.

“Hun professionaliteit uit zich niet alleen op medisch gebied, maar er is ook aandacht voor het menselijke aspect. Bij Altrio ben je geen nummer.”

Marleen Detemmerman

Haasdonk

“Mijn thuisverpleegkundige komt hier al jaren over de vloer. Altijd goed voor een glimlach, een luisterend oor en uiteraard goede zorgen. Daardoor voel ik me niet alleen veiliger, maar ook minder eenzaam.”

Annie Ruymaekers

Temse