De grootste organisatie voor zelfstandige verpleegkundigen

Altrio verenigt zelfstandige verpleegkundigen in één onafhankelijke Vlaamse organisatie. Wij verzorgen mensen en ontzorgen zorgverleners. Met een duidelijke structuur en een warme filosofie waarover is nagedacht.

thuisverpleegkundigen

Onze troeven voor zelfstandige
thuisverpleegkundigen

We zetten jouw voordelen even op een rijtje:

1

één familie

Altrio functioneert als één grote thuisverplegingsdienst waar we geloven in de autonomie van zelfstandige verpleegkundigen. We zijn dus geen tarificatiedienst die enkel tarificatie doet, maar we vormen echt één familie.

2

Administratie

Altrio regelt alles en ontzorgt je volledig van alle rompslomp. Wij centraliseren en regelen alle tarificatie, facturatie en administratie. En we doen dat enthousiast, duidelijk en uiterst transparant.

3

Ondersteuning

In elke regio ondersteunen onze regiocoaches de zelfstandige thuisverpleegkundigen met doorstroom van patiënten en overleg met doorverwijzers.

4

Vrijheid

Wij ‘bezitten’ geen patiënten. Niemand trouwens. Bij Altrio is iedereen vrij. Geen schadevergoedingen of absurde boeteclausules. Gewoon goed werken.

5

Planning

Op ons kan je altijd rekenen voor planning en permanentiediensten op maat. Want iedereen heeft wel eens recht op een vrije dag. Of een week.

6

Communicatie

Altrio ondersteunt iedereen met een uniforme marketing- en communicatieaanpak. Dat is beter voor de patiënt en beter voor jullie.

Kom eens langs voor een babbel.

Deze thuisverpleegkundigen kozen al voor Altrio

Onze familie blijft groeien. Ook deze verpleegkundigen kozen voor Altrio. Waarom? Dat lichten ze met plezier zelf toe. En de liefde is uiteraard wederzijds. Blij dat jullie ons team zitten!

“Dankzij mijn overstap naar Altrio kan ik me voluit focussen op het belangrijkste: warme zorg bieden voor mijn patiënten. Na 36 jaar doe ik dat nog altijd met veel liefde en toewijding!”

Fientje De Maeyer

Kruibeke

“Ik was aangesloten bij een andere thuisverplegingsdienst, maar ik kreeg onvoldoende tijd voor mijn patiënten. Daarom maakte ik de switch naar Altrio, waar ik mij volledig kan focussen op wat ik graag doe: het verzorgen van patiënten.”

Karen Van Noyen

Edegem

Wil je eens kijken of je binnen onze Altrio-bubbel past?