Op zoek naar thuisverpleging in Velzeke-Ruddershove?

Dat treft! Ook dáár hebben we een ploeg van enthousiaste thuisverpleegkundigen klaar staan, die jou de zorgen kunnen bieden die je verdient. Net zoals in de rest van Vlaanderen trouwens. Waar je je ook bevindt, Altrio is altijd dichtbij!

locatie icoon
pijl icoon

Zorg op maat

Met expertise in alle takken van de verpleegkunde zijn we klaar voor al jouw zorgvragen, aangevuld door regiocoaches voor sturing, opvolging, kwaliteitscontrole en overleg.

pijl icoon

Een vast team verpleegkundigen

Om zorg met een gezicht aan te kunnen bieden, houden we onze teams bewust klein. Steeds dezelfde verpleegkundigen per patiënt, die dankzij het persoonlijk contact en doorgedreven dossierkennis zorg op maat kunnen bieden.

pijl icoon

24/7 dienstverlening

We begrijpen maar al te goed dat sommige zorgen geen rekening met kantooruren houden. Daarom zijn we de klok rond beschikbaar, ook ’s nachts.

Thuisverpleging Velzeke-Ruddershove

Heb je nog vragen? Wil je graag thuisverpleging in Velzeke-Ruddershove aanvragen?
Contacteer ons dan via onderstaande contactinformatie.
hart icoon

Altrio Oost-Vlaanderen
Regentieplein 18
9100 Sint-Niklaas
E. oostvlaanderen@altrio.be
T. 03 304 77 77

Veelgevraagd

Bij het kiezen van een thuisverplegingsdienst die écht bij jou past, heb je ongetwijfeld een hoop vragen. Hieronder doen we een poging om de meest gestelde alvast te beantwoorden. Blijven sommige onbeantwoord? Geef een seintje en we helpen je met de glimlach verder.

Wat doet
Altrio?

Dat is makkelijk. We zijn nogal flexibel en staan open voor alle vragen. Om je al een idee te geven: wondzorg, nierdialyse, persoonlijke verzorging …

Hoe contacteer
ik Altrio?

Dat is ook makkelijk. Even bellen of e-mailen en we zoeken meteen naar oplossingen voor jouw zorgvraag. Altrio heeft zelfstandige thuisverpleegkundigen over heel Vlaanderen, dus ook in jouw buurt.