Opleidingsevent West-Vlaanderen – Thema: Samen Sterk

08/12/2023 • Knokke

Inschrijven

We zijn ongelooflijk blij je te mogen uitnodigen voor ons uniek en gratis Altrio opleidingsevent op 8 december in het befaamde Casino te Knokke. Deze laatste editie van 2023 staat helemaal in het teken van oncologie. 

Waarom dit thema? Het antwoord is simpel. Samen zijn we het hele najaar onze ‘Gelukskoekjes’ aan het verkopen in samenwerking met Kom op tegen Kanker, met als doel kinderoncologie te ondersteunen. Daarom willen we jou als zorgverlener tijdens deze opleiding meenemen in de recente wetenschappelijke ontwikkelingen, aangrijpende praktijkverhalen en handige tips voor jouw job.

Een bijzonder moment die dag? We zullen de cheque met de volledige opbrengst van onze ‘Gelukskoekjes’ overhandigen aan Kom op tegen Kanker. Een tastbaar bewijs van ‘gelukbrengend’ door onze gezamenlijke inzet!

Verwacht je aan een boeiende lezing van Prof. dr. Filip Lardon, die ons bijpraat over de nieuwste inzichten in tumoren. We krijgen ook meer te horen over het belang van gespecialiseerde thuiszorg voor kinderen met kanker, tijdens een interactief panelgesprek met het KITES zorgteam van UZ-Leuven en enkel van onze verpleegkundigen. David Vansteenbrugge en Marc Michils van Kom Op Tegen Kanker geven ons dan weer een inkijk in hun projecten.

En als kers op de taart verwelkomen we opnieuw Leo Bormans. Voor sommigen een bekend gezicht van ons eerste event in februari. Wie beter dan Leo om ons een portie ‘geluk’ te brengen, gebaseerd op zijn nieuwste boek “The New World Book of Happiness”?

Om ervoor te zorgen dat we 2023 in stijl afsluiten hebben we niemand minder dan DJ AX, of beter gezegd Axel Daeselaire gestrikt om het dak eraf te blazen!

Was je er al bij op één van onze opleidingsevents? Dan weet je dat we een unieke dag voor jou in petto hebben! 

Wordt dit je eerste keer? Welkom, we hebben je er graag bij! 

Schrijf je snel in via de onderstaande link en leg je plek vast.
Het aantal plaatsen voor dit event is beperkt!

Dit opleidingsevent telt mee voor in totaal 5 opleidingsuren.

14u00 Onthaal
14u30 Intro (Jochem Martens)
14u45 Lezing omtrent oncologie (Prof. dr. Filip Lardon)
15u15 Pauze
15u30 Panelgesprek met het KITES zorgteam van UZ-Leuven
16u30 Charity project, overhandiging cheque aan Kom op tegen Kanker
17u15 Pauze
18u00 Een portie ‘geluk’ door Leo Bormans
19u30 Slot (Jochem Martens)
19u40 Receptie
20u00 Walking Dinner
21u00 DJ AX (Axel Daeseleire)
22u00 DJ Niels Verdonck

Inschrijven

Naam(Required)
Adres(Required)
Terug naar overzicht