Opleidingsevent Oost-Vlaanderen – Thema: Communicatie in de zorg

26/10/2023 • Gent

Inschrijven

We zijn verheugd om je uit te nodigen voor de 3de editie van ons unieke Altrio opleidingsevent. Deze editie gaan we ons focussen op empathische communicatie in de zorg. Als zorgverleners willen we samen ontdekken hoe we ons empathisch vermogen kunnen versterken om de zorgervaring van patiënten te verbeteren.

Naar goede traditie hebben we weer een geweldige locatie voor jullie in petto: het stadion van AA Gent. We hebben ook een rasechte sfeermaker enthousiast gekregen om de opleidingsdag feestelijk te begeleiden: verwacht je aan een optreden van Davy Gillis.

We schotelen je drie topsprekers voor die hun kennis komen delen over communicatie. Jochem Martens, onze CEO van Altrio, geeft zijn visie over empathisch communiceren in onze organisatie.

Was je er al bij op één van onze opleidingsevents? Dan weet je dat we een unieke dag voor jou in petto hebben! Wordt dit je eerste keer? Welkom, we hebben je er graag bij! Schrijf je snel in via de onderstaande knop en leg je plek vast. Het aantal plaatsen voor dit event is beperkt!

Dit opleidingsevent telt mee voor in totaal 5 opleidingsuren.

13u30 Onthaal

14u15 Intro

14u45 10 grootste uitdagingen in communicatie (Prof. Edgard Eeckman)

15u30 Pauze

16u00 Communicatie (Jochem Martens)

16u15 Communicatie in de zorg (Prof. dr. Simon Malfait)

17u00 Pauze

17u30 Muziek als communicatietool met patiënten (Erwin Steylen)

18u45 Slot (Jochem Martens)

19u00 Receptie

19u00 Rondleiding stadion (optioneel)

19u30 Walking Dinner

22u00 Optreden: Davy Gillis

23u00 DJ Niels Verdonck

Inschrijven

Naam(Required)
Adres(Required)
Terug naar overzicht